skip to Main Content
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακαλύψτε μία μοναδική μίξη του παρελθόντος με το παρόν

Η γιαγιά Λούλια ερωτεύτηκε τους Περουλάδες, ένα χωριό στις πιο όμορφες και ανεξερεύνητες πλευρές της Κέρκυρας. Το 1808 η γιαγιά Λούλια έχτισε αυτό το ατμοσφαιρικό ιταλιάνικο αρχοντικό μέσα στο κατάφυτο κτήμα. Γεμάτο φυσικές ομορφιές, με έντονες ενετικές και γαλλικές επιρροές, το κτίριο κρίθηκε διατηρητέο για την πολιτιστική και την αρχιτεκτονική του κληρονομιά.

Το παλιό αρχοντικό ανακαινίστηκε το 2000 με σκοπό να επανέλθει στο αρχικό του μεγαλείο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα γαλήνιο οίκισμα γεμάτο διαχρονική κομψότητα και παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Ένα από τα πιο αυθεντικά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, όπου οι αισθήσεις προκαλούνται απαλά αντανακλώντας την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του νησιού, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στην απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα. Το ξενοδοχείο επικεντρώνεται στην εξατομικευμένη, διακριτική και οικεία εξυπηρέτηση, την οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στις διάφορες εγκαταστάσεις του.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευρύχωροι, με ενετική αρχιτεκτονική. Η διακόσμηση είναι ένα μείγμα από σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία, κομψά έπιπλα και μοντέρνες ανέσεις. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας διάφορες παλέτες ζωντανών χρωμάτων και μοναδικών υφών: τα υπνοδωμάτια αποτελούνται από αντιθέσεις σκούρου ξύλου, πολύχρωμους τοίχους και πλούσιους τόνους.

Η ζωή στη Villa de Loulia κυλά με χαλαρωτικούς ρυθμούς. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους και φυλλωσιές, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γύρω από τα πεντακάθαρα νερά της πισίνας απολαμβάνοντας τους γαλήνιους ήχους της φύσης, καθώς τα πουλιά τραγουδούν και βουτούν στα νερά για να δροσιστούν. Ο χρόνος μοιάζει να σταματά σε αυτό το ιδιαίτερο καταφύγιο, όπου οι ημέρες και οι νύχτες εναλάσσονται με μοναδικό σκοπό τη δική σας απόλαυση.

Συχνά τα οικογενειακά ξενοδοχεία είναι καλά κρυμμένοι θησαυροί γεμάτοι όμορφα τοπία, που αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό. Το Villa de Loulia είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, με μοναδικά στοιχεία και παραδοσιακή γοητεία.
Η γιαγιά Λούλια δημιούργησε αυτή την ατμοσφαιρική ιταλική βίλα ανάμεσα στους εύφορους οικισμούς του χωριού το 1808. Η οικογένεια της Γιαγιάς Λούλιας διέθετε πολλά στρέμματα γης και ήταν μια καλά εδραιωμένη οικογένεια γύρω από το χωριό. Το παλιό αρχοντικό ανακαινίστηκε το 2000. Το αποτέλεσμα ήταν ένα γαλήνιο οίκισμα γεμάτο διαχρονική κομψότητα και παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Από τότε, η οικογένεια λειτουργεί το ξενοδοχείο με πάθος και δέσμευση για να εξασφαλίσει ότι κάθε καλεσμένους του είναι καλά φροντισμένος και απολαμβάνει την τέλεια διαμονή.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι εσωτερικοί χώροι είναι απόλυτα εξατομικευμένοι με στοιχεία της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη που έχουν διασκορπιστεί σε ολόκληρο τον χώρο για να του δώσουν μια πολύ πιο προσωπική αίσθηση. Η Villa de Loulia προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία λόγω της μεγαλύτερης γνώσης της τοπικής περιοχής και της ομορφιάς της γύρω περιοχής.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη διαμονή κάπου όπου μπορείτε να τοποθετήσετε την εμπιστοσύνη σας ξανά και ξανά, και όπου οι οικογενειακές αξίες βρίσκονται στην καρδιά όλων. Τα μικρά πράγματα στη ζωή πραγματικά μετράνε.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
"If you want a taste of authentic Corfu, Villa de Loulia is historic, homely and within easy reach of uncrowded beaches. The 200-year-old building has been restored to its original splendour, while a pool, restaurant and cocktail bar sprinkle some luxury within this leafy setting."
Back To Top